U skladu sa čl. 39 Statuta Fakulteta za menadžment u Zaječaru, Nastavno-naučno veće je, na svojoj sednici održanoj 16.03.2015. god., donelo  Odluku o formiranju ALUMNI kluba na Fakultetu za menadžment u Zaječaru.

Članovi ALUMNI kluba mogu biti svi diplomirani studenti Fakulteta za menadžment, na svim nivoima studija, Strukovnim, Osnovnim, Master, Specijalističkim, Magistarskim i Doktorskim studijama.

Članstvo u klubu je na dobrovoljnoj osnovi, bez obaveze članova za plaćanje članarine.

O klubu

Alumni klub Fakulteta za menadžment u Zaječaru je organizacija koja okuplja i održava komunikaciju sa bivšim studentima, koji su diplomirali, magistrirali ili doktorirali na Fakultetu za menadžment u Zaječaru.

Jačanje Alumni kluba Fakulteta za menadžment u Zaječaru,  pomaže u reformisanju studijskih programa i nastavnih metoda, na osnovu iskustva članova. S druge strane, Klub svojim članovima omogućava okupljanje, obaveštavanje, laku komunikaciju i učešće u mnogobrojnim aktivnostima na Fakultetu za menadžment u Zaječaru.

Zainteresovani kandidati se mogu prijaviti za članstvo, popunjavanjem Obrasca koji se nalazi u prilogu. Nakon popunjavanja, Obrazac elektronskim putem dostaviti na sledeću e-mail adresu: alumni@fmz.edu.rs.

Ovde možete preuzeti obrazac

Predsednik Alumni klub-a
Prof. dr Mića Jovanović, redovni profesor, osnivač