USPEŠNO ZAVRŠENO TAKMIČENJE SREDNJOŠKOLACA U POŽAREVCU

 

U organizaciji Fakulteta za menadžment u Visokoškolskoj jedinici u Požarevcu u četvrtak, 29. marta 2018. godine, uspešno je organizovano takmičenje u znanju za srednjoškolce iz požarevačkih srednjih škola.

Na takmičenju je učestvovalo 13 ekipa koje su prezentovale studiju slučaja ,,Digitalni marketing Fakulteta za menadžment Zaječar“.

Stručni žiri činili su: prof. dr Igor Trandafilović, prof. dr Dalibor Miletić, doc. dr Radica Pavlović, doc. dr Momčilo Manić i Miloš Stević.

Nakon prezentacija stručni žiri je proglasio najbolje ekipe:

Prvo mesto osvojila je ekipa Poljoprivredne škole iz Požarevca, u sastavu: Ivan Đorđević, Strahinja Antić i Milan Filipović. Mentor ekipe bio je Ivan Miloš.

Drugo mesto podelile su: ekipa Ekonomsko trgovinske škole iz Požarevca, u sastavu: Milica Babić, Jovana Ilić i Laura Tatić sa mentorom Anđelkom Stojićević i ekipa požarevačke gimnazije u sastavu: Lazar Marković, Anđela Bicić i Nikola Đokić sa mentorom Anom Trajković.

Treće mesto osvojila je ekipa Ekonomsko trgovinske škole iz Požarevca, u sastavu: Miloš Živković, Dunja Crnoseljanski i Anja Aslani sa mentorom Snežanom Nikolić.

 

Fakultet za menadžment je predvideo vredne nagrade za najbolje ekipe. Prva nagrada je put u inostranstvo za ekipu i mentora, druga nagrada je besplatan upis i školarina na Fakultet u narednoj školskoj godini, a treća nagrada su tablet računari za članove ekipe i mentora.

 

POGLEDAJTE KAKO JE TAKMIČENJE IZGLEDALO KROZ GALERIJU FOTOGRAFIJA